Partnerens afgangsmemo bider, men er sandt


Forfatningsmæssige daglige has reproduced the tongue-in-cheek yet biting, farewell memo sent by a Biglaw partner as he left US legal giant, Sidley Austin. Det er noget for alle i Biglaw at overveje, når de begynder et år.

Notatet går som følger:

"Jeg har indset, at jeg ikke samtidig kan opfylde kravene til karriere og familie. Uden at kritisere dem, der har valgt lucre over afkom, lad mig bare sige, at jeg forlader loven. Min epiphany kan være kommet lidt sent som mit yngste barn - jeg tror, ​​at hans navn er Erik-er 24. Men som jeg altid sagde efter manglende ansøgningsfrist, bedre sent end aldrig.

Jeg har lavet venskaber hos Sidley, som jeg vil skatte godt ind i første kvartal af 2012. Men en karriere baseret på opfattelsen af ​​uudnyttet potentiale, snarere end på den faktiske produktion, har en begrænset holdbarhed. Jeg ville helt ærligt have forventet ledelsen at have fanget for mange år siden. Jeg stoler på, at min lang levetid vil tjene som et fyrtårn for håb for underpresterende advokater i alle aldre. Du behøver ikke at navngive navne: du ved hvem du er.

Farvel og bedste ønsker "

Relaterede sider

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!